12 Şubat 2011 Cumartesi

kıbrıs


kıbrıs ne yaptığının farkında mı? kime neye git dediğini bir bilse. vatan toprağı olmasa ne halt ederlerse etsinler diyeceğim. utanma arlanma kalmadı insanoğlunda! vergisiyle karnını doyuran, askeriyle toprağını koruyan devlete mi git diyor yani. ezelden beri kıbrıs türklerinin rumlaşma isteğini anlayamamışımdır. asalaklık bazı insanların öyle içine işlemiş ki! çalışmayı bilmezler bir de bas bas bağırırlar. kemer sıkma politikasına mı bağırıyorlar! bağırsınlar efendim evlerinin önünde bir arabaları oluversin. onlar keyif sürerken burada yemek kuyruğuna giren insanlar var hala.

ermeni kürt rum terörist hiçbir kimse topraklarımıza sahip olamayacak... bu millet her bir karış toprağı kanıyla suladı hala da sulamakta!

1 yorum:

SuSkuN dedi ki...

yazdıklarının her kellimesine katılıyorum. vergi, asker, kan.. ve tabi ki özel üniversitelerin öğrencileri. onları çalışmaktan uzak, evler arabalar rahatlık içinde yaşatan ülkeme yaptıkları saygısızlıktan daha başka bir kelimeyle ifade edilmelidir ama biz bunu böyle söylemeyecek kadar da TÜRK'üz,,