17 Ocak 2010 Pazar

benim kötü huylarımın suçlusu:)

insanların ruh halini hemen anlayabilirler.hep sevilmek isterler, ilgi beklerler.herşeyden bir parça vardır. ama duygusallık en baskınıdır. bazen hiç beklenmedik tepkiler verebilirler. istenmeyen gerçeklerden kaçmak için hayal dünyasına dalarlar; ayakları yere bastığındaysa tam bi çöküş yaşarlar. mükemmele en yakına ulaşmak isterler.

o kadar hassastırlar ki herşeyden kendileri sorumlu ve suçluymuş gibi rahatsızlık duyarlar. karşısındakinin aklından geçenler hakkında her zaman bir düşünceleri olur fakat bunlar sezgilerinin mi yoksa kuruntularının ürünü mü bilinmez. çoğunlukla sezgileridir ona yol gösteren.mutlu olmasını ve mutlu etmeyi bilirler ama huzurunu kaçıracak bir şeyler vardır genelde.gerçekten de balık gibidir ne çok bırakılmaya gelir ne de çok sıkılmaya.

her duyguyu abartarak yaşar, çok kolay sinirlenmez ama sinirlendimi de zor durulur. zırlak birşeydir bu balık kadını, pek ağlar, pek aşık olur, pek içer, alkolizme meyili vardır.
sezgileri güçlüdür...bir de içinde tutamaz hiçbişeyi, mutluluğunu ve hüznünü saklamayı hiç beceremez...
aslında iyidir ama tehlikelidir, çok güvenilmez...yemlendiğini anlarsa oltayı iyi dolar...

sulugöz olmakla suçlanan ancak ağlamasından değil ağlamamasından korkmak gereken kadınlardır. sizin için ağlıyorsa, yaşadıkları onu böyle etkileyebiliyorsa ne ala...ama artık sizin için ağlamamaya başlamaşsa dikkat edin derim, her an terk edilebilirsiniz! ve bir balık kadınıyla aşk yaşayan ve terk edilenler iflah olmaz derler...tabi canım, nerde bulacaksınız ondaki asaleti, sadakati, fedakarlığı, sevgiyi...ağlamasından şikayet etmek yerine mutlu etmeye çalışmak alternatifini seçmenizi öneririm, çünkü ağlamak kadar gülmeye de yatkındırlar!

kalbi kırılırsa sessizce çekip gider,bi daha da geri dönüşü olmaz...
her ortama uyum sağlayan, kolay kolay problem çıkarmayan, daima sevimli ve şirin olmayı başarabilen, geneli güzel hanımlar bütünü...

sevdiği erkeği dünyada tek sayan ve onu kahramanı ilan eden hanımlardır kendileri. kırılgan ve alıngandırlar ama böylesine şahane kişileri kırmak da barzoluğun, odunluğun dik alasıdır...

sanatı sever,güzeli sever,mükemmeli arar ömür boyu.bulduğuna inandığındaysa gözü başka hiçbir şey görmez.

iyi sır saklar,iyi akıl verir de kendi sırlarını içinde tutmayı beceremez bir türlü.

biri onun hakkında kötü düşünüyorsa hisseder ve o insandan derhal uzaklaşır.

kimsenin kendini anlamadığını düşünür birçok zaman,ki kendi de kendini anlayamaz.

fazla derinde yaşar herşeyi,mutlulukları da hüzünleri de..

ha birde unutur balık kadını..birinin ona söylediği kötü bir sözü,yaşadığı kötü bir olayı...hiç yaşanmamış gibi unutur hemde.

iyi niyet insanıdır.kötülüklerin kendisine zarar veremeyeceğine inanır,farkındadır ve bir şekilde etkilenmemeyi başarır çünkü.

deliliğin sınırlarında gezinir ama yine de aklını korumayı başarır.


bunları ben demiyorum burcum diyoo her şeyin suçlusu oo

2 yorum:

sagpertes dedi ki...

umarım hiç ağlamaz,hep mutlu olur ve güler.çünkü gülmek ona çok yakışmaktadır.bunu da burcun değil ben söylüyorum :)

PİA dedi ki...

sana inanıyorum öyleyse:)hep gülmekte kalıcam...